%100 Güvenli Alışveriş
%100 Orjinal Ürünler
700 TL ÜZERİ KARGO BEDAVA
Kapıda Ödeme
İade Garantisi
%100 Orjinal Ürünler
700 TL ÜZERİ KARGO BEDAVA
Kapıda Ödeme
700 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA

2023 Türkiye Yol Haritası

14.00

Üretici Liste Fiyatı: 20.00

  • %30

    İNDİRİM

Ürün stoklarımızda bulunmamaktadır.
  • Paylaş
20. yüzyılın ortalarında ekonomik ve sosyal durumları bizden daha geride olan ülkeler bugün dünya liginde ön sıralarında oynuyorlar. Kendimize ivedilikle şu soruları sormamız gerekiyor: Bir zamanlar bizden geride olan bizi nasıl geçtiler? Sorunlarını hangi formüllerle çözdüler? Ve en önemlisi tarih boyunca insanlığa birçok değer katabilmiş ülkemiz toprakları değer üretmekte bu gün neden kısırlaştı?
Sanayi devriminden bu yana, modern dünyaya hediye edebildiğimiz pek az değerimiz oldu. Artık hep beraber bu makus talihin değişmesi için ne yapılması gerektiğini hem de çok derinden, inceden inceye düşünmemiz gerekiyor.
Mehmet Öğütçü bu şekilde düşünmeye en önce başlayanlarımızdan. Kariyeri boyunca dünyayı hem gezdi hem de gördü. Ama gezerken ve görürken yaptığı en iyi işlerden birisi de dikkatlice bakmaktı. O baktı ve gördü. Her ülkenin gelişme çizgisinin ve o ülkenin modern dünyaya eklemlenmesinin seyrini takip etti. İspanyadan Güney Kore'ye, Hindistan'dan Brezilya'ya kadar gözlemledi ve analiz etti.
ISBN: 9789752693340
Kağıt kalitesi: Kitap Kağıdı
Son güncelleme: 03.08.2023